Маст за потпарено

Цена

250 MKD

Маст за потпарено

Маста за потпарено е едноставна и безбедна формула која ефикасно ги отстранува симптомите на пеленски осип кај доенчиња и мали деца.

Успешно се справува со кожни иритации кај возрасни.

Штити и негува.

Употреба: Неколку пати на ден на чиста кожа.

Во случај на пеленски осип, при секоја промена на пелената.

Top