Нарачај

Добредојдовте во Ремедија Трејд

Потполнете ја формата за да извршите нарачка!

Инструкции за нарачка:

Ве молиме внесете ги сите полиња во формата од Вашата лева страна.
Кога ќе ја добиеме нарачката, истата ќе ја Ви потврдиме или со телефонски повик или преку е-маил. 
 
Производот (или производите) ќе бидат доставени преку фирмата Карго Експрес ДООЕЛ.
Цена на достава до Карго Експрес до Вашиот град изнесува 90 денари додека достава до дома изнесува 120 денари.
 
Плаќањето на производот (или производите) се врши при достава на производот.
 
Доколку имате било какви прашања, слободно контактирајте не:
+389 48 550 063 или +389 48 423 455
Top